top of page

Zangles

Verantwoord zingen kun je leren!

  • 30 min.
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Vaak is je stem veelzijdiger dan je denkt en blijkt het toch mogelijk te zijn om die hoge noot te kunnen zingen. Bij de zanglessen van MyBodyVox worden handige tools meegegeven om op een technische en verantwoorde manier meer uit de stem te halen! 
Zangles kan ingepland worden voor een half uur of voor een uur. Dit is geheel aan jou! Ook kun je een zangles combineren met een strottenhoofdmassage vooraf; dit zorgt ervoor dat je met meer gemakt en meer ontspannen spieren kunt zingen. 

 Tip: Laat je stem in kaart brengen met een stemscreening. Zo kun je precies te weten komen wat je allemaal kan en waar je nog in kunt groeien. Het geeft een goed beeld van de conditie en gezondheid van je stem. 
Prijzen zonder verwijzing: 

 Zangles 30 min. <21 jaar: € 20,- 
 Zangles 60 min. < 21 jaar: € 40,- 
Zangles 30 min 21 jaar of ouder: € 30,- (incl. btw)
 Zangles 60 min. 21 jaar of ouder: € 60,- (incl. btw) 
Strottenhoofdmassage los (30 min.): € 40,-* 
 Strottenhoofdmassage & zangles (60 min.): € 60,-*
 Stemscreening (60 min.): € 60,- 

Prijzen met verwijzing: Zangles 30 min. (alle leeftijden): € 40,- 
 Zangles 60 min. (alle leeftijden): € 80,-

 Strottenhoofdmassage los (30 min.): € 40,-* 
Strottenhoofdmassage & zangles (60 min.): € 80,-* 
Stemscreening (60 min.): € 60,-
 *Wanneer een zangles of strottenhoofdmassage ingezet wordt met een geldige verwijzing van een arts, dan kunnen deze kosten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van het type polis dat u heeft. De prijzen met verwijzing verschillen ten opzichte van de prijzen zonder verwijzing! Afhankelijk van uw situatie kunt u gedeeltelijk leskosten declareren. Bij: Stichting Leergeld Maas en Leijgraaf & bij het Jeugdcultuurfonds kunt u hier meer informatie over vinden.


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page