top of page
Kath's Photography - MyBodyVox - Marielle Dortmans - Logopedie Stem Eindhoven.jpg

Onze visie

Met ons team van stemlogopedisten, mindset coch, fysiotherapeut en ademtrainer, helpen wij jou met alle facetten van de stem: adem, lichaam, spraak, zang en mindset. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Met onze behandeling en coaching zorgen wij dat jij grip krijgt op jouw lichaam, stem en gedachten. Zo geven wij jouw stem meer ruimte en vrijheid om in jouw authentiek kracht te staan. En dat altijd met een flinke dosis enthousiasme en positiviteit.

Wij hebben een fascinatie voor alles wat met de stem, adem en lichaam te maken heeft en werken graag op een holistische manier zodat het behandeltraject op jou als persoon afgestemd is. Wij hebben als therapeuten al een flinke dosis aan scholing in onze rugzak zitten, maar willen altijd bijleren om nog betere zorg te kunnen bieden voor onze cliënten. Wij werken daarom ook niet met een vast behandelplan, maar liever met een kort traject op maat dat aansluit op wat jij nodig hebt.

 

Wij houden van werken op een leuke en luchtige manier, om gericht en doeltreffend te werken aan jouw hulpvraag.

DE STEM

 

Een ongelooflijk krachtig, maar ook een fragiel instrument. Daar moeten we goed voor zorgen door er goed naar te luisteren. vooral ook omdat we onze stem niet kunnen zien. Hoe we ons voelen en hoe het met ons gaat, is vaak in het stemgeluid terug te horen. Dit komt omdat alles in het lichaam verbonden is met elkaar. Alles kan dan ook van invloed zijn op onze stem.

In onze behandelingen nemen wij dan ook vele aspecten mee om zo tot de kern van de klacht te komen en zo het stemprobleem aan te pakken. Vaak moet het lichaam even ‘tot rust’ komen, om zo meer rust en ruimte rondom de stem te krijgen.

 

Onze fascinatie fascinatie voor de stem en adem is ontzettend groot waardoor wij met veel passie ons werk vakkundig uitvoeren. En dat alles met een positieve noot, gepaard met een glimlach!

Ranjit van Seen Photography - MyBodyVox - Stemspecilist Marielle Dortmans Logopedist en st
bottom of page