top of page

Vocal coaching

Moet je binnenkort voor een groep mensen spreken?

  • 30 min.
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Bij vocal coaching van MyBodyVox leer je duidelijk overkomen met je stem. Dit in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan: volume, articulatie, intonatie, snelheid van spreken en meer! Sta je voor de klas en wil je graag harder praten, dat kan!
 Moet je veel presenteren en wil je duidelijker klinken, dat kan! 
Werk je al drill-coach in het leger en moet je stem krachtig klinken, dat kan! Sta je veel in het theater of speel je in musicals en moet je stem veelzijdig zijn, dat kan! Of is er een andere reden waarbij je meer van je stem verlangt, dan dat je stem op dit moment toelaat? In deze praktijk gaan we aan de slag met jouw stem. Er is zoveel mogelijk met je stem, het is alleen even oefenen en doorhebben wat je moet doen. 

Een afspraak voor vocal coaching duurt 30 minuten en bedraagt €30,- Wanneer u vocal coaching inzet omdat u stemklachten ervaart, dan is het mogelijk om de kosten hiervan gedeeltelijk of geheel te declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit is echter alleen mogelijk waneer u een geldige verwijzing heeft van uw arts. Hoeveel uw zorgverzekeraar vergoed is afhankelijk van de soort polis die u heeft.


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page