top of page

Strottenhoofdmassage & Logopedie

Op naar een gezonde stem!

  • 1 uu
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Een strottenhoofdmassage wordt ook wel manuele facilitatie van de larynx genoemd. Het doel van een strottenhoofdmassage is het vrij maken van het strottenhoofd/het keelgebied. De spieren in het keel-, hals-, nek- en schoudergebied worden door de massage meer tot ontspanning gebracht waardoor de spierfunctie verbetert en het praten en zingen makkelijker zal zijn. Tijdens een strottenhoofdmassage lig je op de behandeltafel en worden de structuren en spieren rondom het strottenhoofd losgemaakt. Dit wordt gedaan door spieren los te masseren en te stretchen.

 Deze massage wordt veel toegepast bij stemklachten, globusklachten (brokgevoel in de keel), revalidatie na een stemoperatie, wanneer er te veel spanning (hypertonie) in het keelgebied is of gewoonweg als onderhoud om de spieren en structuren in het keelgebied ontspannen te houden. Tijdens logopedie wordt er effectief en efficiënt aan uw stemklachten gewerkt. Tijdens deze behandelingen worden oefeningen op maat aangereikt die u in de behandelingen en thuis kunt uitvoeren. Op naar een gezonde stem met verantwoord stemgebruik!


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page