top of page

Strottenhoofd massage & Zangles

Een gouden combinatie om prettig te kunnen zingen!

  • 1 uu
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

De gouden combinatie om prettig te kunnen zingen! Wanneer de spieren voor het zingen meer tot ontspanning zijn gebracht, zul je merken dat het zingen met veel meer gemak gaat! Een strottenhoofdmassage wordt ook wel manuele facilitatie van de larynx genoemd. Het doel van een strottenhoofdmassage is het vrij maken van het strottenhoofd/het keelgebied. De spieren in het keel-, hals-, nek- en schoudergebied worden door de massage meer tot ontspanning gebracht waardoor de spierfunctie verbetert en het praten en zingen makkelijker zal zijn. Tijdens een strottenhoofdmassage lig je op de behandeltafel en worden de structuren en spieren rondom het strottenhoofd losgemaakt. Dit wordt gedaan door spieren los te masseren en te stretchen.

 Deze massage wordt veel toegepast bij stemklachten, globusklachten (brokgevoel in de keel), revalidatie na een stemoperatie, wanneer er te veel spanning (hypertonie) in het keelgebied is of gewoonweg als onderhoud om de spieren en structuren in het keelgebied ontspannen te houden. Een echte MUST-HAVE voor de professionele vocalisten! 

Tarieven zonder verwijzing, incl. btw:
 Strottenhoofdmassage (30 min.): € 40,-. 
Strottenhoofdmassage met zangles (60 min.): € 60,- 

Tarieven met verwijzing, btw vrij: Strottenhoofdmassage (30 min.): € 40,-. 
 Strottenhoofdmassage met zangles (60 min.): € 80,-

 Wanneer u een geldige verwijzing van een arts heeft, is het mogelijk om de kosten gedeeltelijk te vergoeden bij uw zorgverzekeraar. Meer informatie over vergoedingen is te vinden op de pagina: Praktische informatie onder het kopje: Vergoeding bij logopedie.


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page