top of page

Strottenhoofd massage & Bars behandeling

Voor rust in spieren, lichaam en gedachten.

  • 1 uu
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Het doel van een strottenhoofdmassage is het vrij maken van het strottenhoofd/het keelgebied. De spieren in het keel,- hals,- nek- en schoudergebied worden door de massage meer tot ontspanning gebracht waardoor de spierfuncties verbeteren en zal het praten makkelijker zijn.

 Tijdens een strottenhoofdmassage lig je op de behandeltafel en worden de structuren en spieren rondom het strottenhoofd losgemaakt. Dit wordt gedaan door spieren los te masseren en te stretchen.

 De massage wordt veel toegepast bij stemklachten, globusklachten (brokgevoel in de keel), wanneer de stem heel hees klinkt, wanneer er te veel spanning (hypertonie) in het keelgebied is, of gewoonweg als onderhoud om de spieren en structuren in het keelgebied ontspannen te houden. 

 Na een strottenhoofdmassage ervaar je vaak meer openheid en ruimte in het het keelgebied en lijkt het praten vaak makkelijker te gaan. Verder kan de stem wat lager en minder hees klinken. Bij een Bars-behandeling wordt je energetisch ontladen; alsof je harde schijf even opgeschoond wordt. Tijdens deze behandeling lig je op een behandeltafel en worden er 32 drukpunten op het hoofd licht aangeraakt. Hierdoor worden de energiebanen in het lichaam geactiveerd en wordt alle overbodige energie die zorgen voor chaotische gedachten, stress, slapeloosheid, onzekerheid etc. uit het lichaam verwijderd. Voor als je weer even een frisse start nodig hebt!

 Een bars-behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling. Deze behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan: 

- angsten en fobieën depressie - psychische klachten - vermoeidheid - slapeloosheid - lichamelijke (pijn) klachten - hypersensitiviteit - betere concentratie - helderder in het hoofd - beter bij jezelf blijven - betere leerprestaties - stress verminderend - immuunsysteem versterkend - verbetert de relatie met jezelf en anderen - een positievere houding ten opzichte van het leven In het ergste geval toe je je na een Bars-behandeling zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert het je leven ten goede! Tarief: € 70,- voor 60 min. 
Wanneer u een geldige verwijzing heeft, is dit van gunstige invloed op het tarief. Neem hiervoor gerust contact op met ons.


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page