top of page

Strottenhoofd massage

Voor als het even wat vast zit.

  • 30 min.
  • Betaling na afspraak
  • Bij de klant

Beschrijving van de dienst

Binnen de praktijk worden vaak onbegrepen stemklachten behandeld, of klachten waar artsen geen duidelijke oorzaak van kunnen vinden. Mogelijk ben je misschien onbewust gaan compenseren tijdens het spreken in een periode waarin je het erg druk had, je erg emotioneel was, of wanneer je erg verkouden bent geweest. Hierdoor kan er teveel spanning en stress op de stem komen waardoor deze niet meer klinkt zoals deze hoort te klinken of het gevoel veroorzaken van een brokgevoel (globus) of spanning in het keelgebied. Een veelgebruikte behandelmethode binnen de praktijk is het geven van strottenhoofdmassages. Een strottenhoofdmassage wordt ook wel manuele facilitatie van de larynx genoemd. Het doel van een strottenhoofdmassage is het vrij maken van het strottenhoofd/het keelgebied. De spieren in het keel-, hals-, nek- en schoudergebied worden door de massage meer tot ontspanning gebracht waardoor de spierfunctie verbetert en het praten en zingen makkelijker zal zijn. Strottenhoofdmassages zijn dan ook perfect wanneer u bijvoorbeeld spanning of een brokgevoel (globus) in het keelgebied voelt. Tijdens een strottenhoofdmassage lig je op de behandeltafel en worden de structuren en spieren rondom het strottenhoofd losgemaakt. Dit wordt gedaan door spieren los te masseren en te stretchen. Tarief: 30 minuten, € 45,-
 Als u een geldige verwijzing heeft is het mogelijk om de kosten geheel of gedeeltelijk te declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en polis dat u heeft. Tip: Lees ook de blog: Wat is die brok in mijn keel!


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page