top of page

Logopedie

Logopedische behandeling bij stemgerelateerde klachten.

  • 30 min.
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Bij logopedie van MyBodyVox kunt u terecht voor diagnostiek en behandeling van uw stemklachten. Wanneer u voor de eerste keer voor logopedie komt, kunt u de dienst: Intake & Onderzoek reserveren. Dit is namelijk een belangrijke afspraak die nodig is voorafgaand aan logopedische behandelingen. 

U bekijkt nu de dienst ‘logopedie’. Deze dienst bestaat uit een behandeling van een half uur waarin effectief en efficiënt aan uw stemklachten wordt gewerkt. Tijdens deze behandelingen worden oefeningen op maat aangereikt die u in de behandelingen en thuis kunt uitvoeren. Vaak bestaat de behandeling uit het ontvangen van een strottenhoofd massage, gevolgd door het uitvoeren van oefeningen. Wanneer u een geldige verwijzing van uw arts heeft, kunt u de kosten van de behandeling gedeeltelijk of geheel laten declareren bij uw zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en polis die u heeft. Meer praktische informatie hierover kunt u vinden bij ‘Vergoeding bij logopedie’ op deze website. Tarief behandeling van 30 minuten: € 40,-


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page