top of page

Bars behandeling

Voor rust en ruimte in lichaam en gedachten!

  • 30 min.
  • Betaling na afspraak
  • Kies bij 'Medewerker' uw locatie

Beschrijving van de dienst

Bij een Bars-behandeling wordt je energetisch ontladen; alsof je harde schijf even opgeschoond wordt. Tijdens deze behandeling lig je op een behandeltafel en worden er 32 drukpunten op het hoofd licht aangeraakt. Hierdoor worden de energiebanen in het lichaam geactiveerd en wordt alle overbodige energie die zorgen voor chaotische gedachten, stress, slapeloosheid, onzekerheid etc. uit het lichaam verwijderd. Voor als je weer even een frisse start nodig hebt!

 Een bars-behandeling is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling. Deze behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan: 

- angsten en fobieën - stress en piekeren - depressie - psychische klachten - vermoeidheid - slapeloosheid - lichamelijke (pijn) klachten - migraine - hypersensitiviteit - betere concentratie - helderder in het hoofd - beter bij jezelf blijven - betere leerprestaties - stress verminderend - immuunsysteem versterkend - verbetert de relatie met jezelf en anderen - een positievere houding ten opzichte van het leven Middels het licht aanraken van drukpunten op het hoofd, wordt energie geactiveerd om te kunnen ontladen. Het is een ontspannend proces waar u niets voor hoeft te doen. In het ergste geval toe je je na een Bars-behandeling zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert het je leven ten goede!


Annuleringsbeleid

Voor annuleringen moet u ten minste 24 uur van te voren contact met ons hebben opgenomen om te voorkomen dat de kosten van de desbetreffende afspraak in rekening worden gebracht.


Contactgegevens

+ 06-14066866

contact@mybodyvox.nl

Op de tweede verdieping Videolab, Torenallee 20, Eindhoven, Nederland


bottom of page