top of page

Partners

Marcel de Buck_Loek-8555- LRsq.jpg

Pitch Perfect - Presentatietrainingen

Een goede pitch begint met jou als authentiek spreker. Maar hoe vertel jij jouw verhaal met overtuiging op een manier die bij jou past?

Schermafbeelding 2021-07-14 om 15.14.51.png

Koopmans Hypnotherapie

Wil jij jou bestaande patroon doorbreken? Denk hierbij aan een angst of een bepaalde overtuiging die jij hebt. Hypnotherapie kan hierbij helpen. Gun jezelf de positieve verandering!

Kath's Photography - Mindy-7039.jpg

Mind Your Growth Coahcing

Helpt mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, willen groeien als persoon en doelen willen bereiken. Maar ook mensen met burn-outklachten of burn-outs.

downloads.jpeg

PopEi

POPEI is hét popcentrum voor Eindhoven en omgeving dat zich inzet voor bands en muzikanten die zich richten op popmuziek in de breedste zin van het woord. Dit doet POPEI met behulp van activiteiten en faciliteiten zoals repetitieruimtes, een concertzaal, eetcafé met podium en een opnamestudio.

Schermafbeelding 2021-10-23 om 21.11.25.png

Partner worden?

Neem gerust contact met ons op!

Schermafbeelding 2021-10-23 om 21.11.25.png

Partner worden?

Neem gerust contact met ons op!

Pitch Perfect Presentatietrainingen

Pitch Pefect Presentatietrainigen
Professional training S2M.jpg

"Een goede pitch begint met jou als authentiek spreker. Maar hoe vertel jij jouw verhaal met overtuiging op een manier die bij jou past?"

Mijn naam is Loek Daemen en ik help je met het ontwikkelen van jouw vaardigheden als presentator.


Met interactieve (theater)oefeningen krijg je inzicht en leer je hoe je een pakkend verhaal opbouwt. Je leert hoe jouw authentieke expressie inzet om jouw boodschap krachtig over te brengen. Je krijgt tips en tricks waarmee je baas wordt op het podium.

Over Loek

Coach/trainer

Een goede presentatie begint met jou als authentieke spreker!

Hoe werk ik: Ik werk opbouwend, out-focust en ben gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in jou te ontwikkelen. In mijn training en coaching kijk ik altijd naar wat jij op dat moment nodig hebt om een stap verder te komen. Ik reik je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Theorie en kennis bieden een basis, maar deelnemers zelf aan de slag laten gaan, laten spelen en proberen en ze persoonlijke feedback geven is voor mij dé weg naar resultaat. Authenticiteit is de sleutel.

Mijn missie:

Mensen in hun kracht laten staan als openbaar spreker. Ieder heeft zijn eigen stem en zijn eigen stijl. Ik geef je vertrouwen in je eigen stem en je eigen verhaal.

Mijn specialisaties: 

Pitching, presentatievaardigheden en public speaking. Storytelling, communicatiestijlen en spaaktechnieken. Mijn specialisatie is jou te laten ontdekken wat de essentie van jouw verhaal is en wat jij kunt doen om jouw authentieke stijl effectief in te zetten om dit verhaal overtuigend over te brengen.

Technieken die ik inzet: 

Mijn training en coaching bestaat altijd uit een mix van theorie en praktische oefeningen. Ik gebruik technieken voor storytelling, essentie-ontwikkeling en communicatie in combinatie met expressieve theateroefeningen, stemtechniek, ademhaling en fysieke oefeningen. Oefeningen die jouw comfortzone verbreden en vertrouwen geven in jezelf als spreker.

Mijn achtergrond: 

In het trainen en coachen van presentatievaardigheden komen jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, business development en theater samen in iets waar ik al mijn passie, energie en creativiteit in kwijt kan.

Naast mijn werk: 

Ik houd van contact met mensen en ik ben nieuwsgierig naar wat hen drijft en gelukkig maakt. Ik sport graag en zal altijd actief blijven op het podium. Als spreker, muzikant, acteur en theatermaker.

 

Marcel de Buck_Loek-8555- LRsq.jpg
Koopmans Hypnotherapie

Koopmans Hypnotherapie

koopmans hypnotherapie logo.jpeg

Wil jij jou bestaande patroon doorbreken? Denk hierbij aan een angst of een bepaalde overtuiging die jij hebt. Hypnotherapie kan hierbij helpen. Gun jezelf de positieve verandering!

Een paar keer per jaar wordt er vanuit Logopediepraktijk MyBodyVox een ochtend of middag georganiseerd waarbij Sjef de hypnotherapeut in de praktijk langskomst om een groepssessie aan te bieden. Deze sessies/dagen worden aangekondigd via de evenementen op de homepagina en op de social media (Instagram en Facebook) van MyBodyVox.

Schermafbeelding 2021-07-14 om 15.14.51.png

Over Sjef

Hypnotherapeut

Wie is Sjef?

Mijn naam is Sjef Koopmans. Ik heb de opleiding Hypnotherapie genoten van Master Hypnotherapeut Edwin Selij (bekend van radio en tv en eigenaar van het grootste opleidingsinstituut in Europa voor hypnotherapie) en mag mijzelf nu Master Hypnotherapeut noemen.

Mijn missie:

Mijn doel is om mensen hun beste leven te laten leven, vrij van stress. De tool die ik daarvoor gebruik is hypnose.

Wat is een hypnosessie:

Door middel van een diepe ontspanning gaan we samen op reis. Iedereen maakt zijn eigen reis en ik ben je begeleider. Deze reis gaat ervoor zorgen dat jij op een andere manier tegen jou probleem aan gaat kijken waardoor je probleem lichter wordt of zelfs helemaal oplost.

Mind Your Growth Coaching

Mind Your Growth Coaching

MindYourGrowth Logo.jpeg

"Mind your Growth helpt mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, willen groeien als persoon en doelen willen bereiken. Maar ook mensen met burn-outklachten."

Een paar dagen per week is Mindy te vinden in logopediepraktijk MyBodyVox. Zo zijn we altijd gegarandeerd van gezellige pauzes, kunnen we behandelingen uitwisselen onderling, zodat onze mentale gesteldheid ook goed in toon blijft en kan zij inspringen bij bepaalde behandelingen voor extra toevoeging aan het behandeltraject. Wij zien namelijk met enige regelmaat mensen in praktijk met stemklachten gerelateerd aan Burn-out klachten. Door samen te werken en zowel de stem- als de burn-out klachten aan te pakken, wordt er veel meer grip op de situatie genomen waardoor de kans op terugval van problemen verkleind wordt.

foto mindy greven.png

Over Mindy

Persoonlijke groei en vrijheid coach

Het ontstaan van Mind Your Growth:

Al mijn reizen hebben geleid tot het punt waar ik nu sta. Mijn reis van Australië naar Californië, van festivals naar yogastudio, van onrust naar rust, van altijd onderweg naar totale stilstand, van fysiotherapeute naar persoonlijke groei en vrijheidscoach. Toen ik ontdekte wat voor mij echte vrijheid betekende, besefte ik dat het mijn droom is om deze kennis over persoonlijke groei te delen met de wereld. Ik richtte Mind your Growth op.

Wie is Mindy?

Ik ben Mindy Greven. Geboren in Zuid-Limburg, maar inmiddels al 12 jaar woonachtig in Eindhoven. Ik ben fysiotherapeute, oedeemtherapeute, yin yoga docente en persoonlijke groei en vrijheid coach. 

De laatste tijd richt ik mij voornamelijk op het coachende gedeelte. Ik help mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn doelgroep zijn mensen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling, die zichzelf willen leren kennen en erachter willen komen wat ze nu echt willen doen. Om dit vervolgens ook tot actie om te zetten. Daarnaast richt ik mij ook op de doelgroep burn-out. Zelf weet ik hoe het is om in een burn-out te zitten.

Ik was constant op zoek naar vrijheid buiten mezelf, altijd druk, mensen tevreden stellen, nooit stil zitten en de dingen die ik deed werden een opvulling. Tijdens de burn-out kwam ik tot stilstand en hier heb ik veel van geleerd. Vanuit deze ervaring ervaarde ik zelf de samenwerking tussen lichaam en geest. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en ben mijn eigen bedrijf gestart om mensen te helpen. Zowel preventief (persoonlijke ontwikkeling) als mensen die al burn-out klachten hebben.
Ik help mensen door middel van coaching sessies. In mijn programma’s moedig ik je aan om zelf verantwoordelijkheid te nemen en jouw eigen duurzame geluk te creëren. Ik luister echt, zodat we tot de kern van je problemen kunnen komen met een persoonlijke aanpak.


Tijdens de sessies is er ruimte voor plezier en humor, want het is vooral heel erg leuk.
In mijn methodiek wordt er gekeken naar jou als geheel. We kijken naar alle facetten van je leven en de combinatie tussen jouw lichaam en je mind. Door middel van praktische handvatten kun je ook zelf aan de slag en is mijn manier van werken duurzaam en effectief. 
Het is mijn missie om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei, om uiteindelijk vrijheid en geluk te ervaren. Dit helpt bij het voorkomen en bij de nazorg van burn-out. 

PopEi
POPEI-color-logo-300dpi.jpg

Over PopEi

POPEI is hét popcentrum voor Eindhoven en omgeving dat zich inzet voor bands en muzikanten die zich richten op popmuziek in de breedste zin van het woord. Dit doet POPEI met behulp van activiteiten en faciliteiten zoals repetitieruimtes, een concertzaal, eetcafé met podium en een opnamestudio.

 

Talentontwikkeling

De kernactiviteit is ‘talentontwikkeling’ en de missie is om met muziek en een sociaal maatschappelijk betrokken hart, mensen hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen. Op jaarbasis organiseert POPEI ca. 200 activiteiten gericht op talentontwikkeling. Deze activiteiten variëren van bandoptredens en singer-songwriteravonden tot aan kinderworkshops en uitvoeringen van culturele/onderwijs organisaties. Daarin zoekt POPEI zoveel mogelijk de samenwerking met andere partijen. Jaarlijks biedt POPEI daarmee aan zo’n 2.500 mensen een podium om actief aan een muziekactiviteit deel te nemen.

 

Lekker eten en drinken

In het eetcafé van POPEI kun je lunchen, dineren, borrelen en feesten. Met de menukaart wil POPEI laten zien dat goed eten en drinken met nog meer passie en smaak kan, als je juist kiest voor pure ingrediënten. Het eetcafé is geschikt voor iedereen die van een gezellige, ongedwongen en artistieke huiskamersfeer houdt. Zo voelen ook veel muzikanten en studenten zich hier thuis. Regelmatig vinden er optredens plaats van artiesten. Een drankje drinken of een hapje eten kan tijdens de zomermaanden behalve in het gezellige café ook op het ruime terras!

bottom of page