top of page

Voor: stemklachten, zang, stemverrijking, vocal-coaching,

gespannen spieren in hals, nek en schouders, ontspanning in het lichaam en gedachten en meer!

patricia-serna-415257-unsplash.jpg

"Veel opties,

maar

alles op maat"

MyBodyVox is een veelzijdige praktijk met een logopedische specialisatie op het gebied van stem. U kunt hier terecht voor diagnostiek en behandeling van uw stem-, keel- of ademhalingsklachten.

Tevens is MyBodyVox een praktijk voor ontspanning & ontlading. Middels energetische behandelingen wordt er meer rust en ruimte in het hoofd en lichaam gecreëerd.

Maar er is nog meer!

Zo kunt u in deze praktijk ook terecht voor: zanglessen, vocal coaching, stemscreening, voorbereidingen op audities en zelfs gitaarlessen. 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen de praktijk worden vaak onbegrepen stemklachten behandeld, of klachten waar artsen geen duidelijke oorzaak van kunnen vinden. Mogelijk ben je misschien onbewust gaan compenseren tijdens het spreken in een periode waarin je het erg druk had, je erg emotioneel was, of wanneer je erg verkouden bent geweest. Hierdoor kan er teveel spanning en stress op de stem komen waardoor deze niet meer klinkt zoals deze hoort te klinken of het gevoel veroorzaken van een brokgevoel (globus) of spanning in het keelgebied. Een veelgebruikte behandelmethode binnen de praktijk is het geven van strottenhoofdmassages.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien heb je geen stem-gerelateerde klachten, maar heb je geen rust en ruimte in je hoofd en lichaam omdat je het misschien te druk hebt, in gedachten veel met andere dingen bezig bent, of misschien wel omdat je heel onzeker bent of faalangst hebt. Ook dan is MyBodyVox er voor u!

 

Soms moet er gewoon even weer wat ruimte gecreëerd worden en moet als het ware de harde schijf even geleegd worden.Geen probleem! Dat kan namelijk met de energetische behandelmethode Access Bars™.

"En soms

moet je harde schijf even opgeruimd worden"

vinicius-amano-791994-unsplash.jpg
rawpixel-661940-unsplash.jpg

"Vaak blijkt

een strottenhoofdmassage

in combinatie met een Bars behandeling DE gouden combinatie te zijn"

bottom of page