top of page

di 07 jun

|

Eindhoven

Meer over STEM!

Meer over STEM; Een terugkomend, gratis event waarbij je meer over jouw stem te weten komt en de mogelijkheid hebt om jouw stem naar een hoger niveau te tillen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meer over STEM!
Meer over STEM!

Tijd en locatie

07 jun 2022, 20:00 – 22:00 CEST

Eindhoven, Klokgebouw 300, 5617 AD Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Ieder twee maanden organiseert POPEI samen met Logopedische stempraktijk MyBodyVox een avond vol met stem-gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze avonden krijg je de mogelijkheid om je stem te beter te leren kennen en om deze te verrijken. Je krijgt handige tips and tricks toegereikt en kom je er achter welke tools/gadgets voor jou goud waard kunnen zijn. Iedere editie wordt er een ander onderwerp behandeld dat betrekking heeft op de stem. Zo maken we in een jaar tijd een rondje om de stem waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw stem meer te ronden en meer eigen te maken!

Meld je hier aan

Editie 1 - 12 oktober 2021

Anatomie en fysiologie van de stem

Tijdens deze eerste editie gaan we in op hoe de stem in elkaar zit en hoe deze werkt. We gaan experimenteren wat we allemaal met onze stem kunnen en we gaan onze eigen stem in kaart brengen.

Editie 2 - 7 december 2021

Eerste hulp bij stemproblemen

Tijdens deze editie gaan we in op wat we kunnen doen om de kans op stemproblemen te kunnen verkleinen en wat je kunt doen wanneer je al te maken hebt met stemproblemen.

Editie 3 - 1 februari 2022

Stemverrijking

Tijdens deze editie gaan we jouw stem verrijken en verbreden. We gaan kijken of je mogelijk nog wat nootjes hoger of lager kunt zingen. We gaan op zoek naar wat jouw stem nog meer kan dan wat je voorheen had gedacht.

Editie 4 - 5 april 2022

Stembevrijding & Improvisatie

Eventuele blokkades in de stem worden tijdens deze editie opgeheven. We gaan de stem een kans geven om vrij te kunnen bewegen en eventuele angsten die je zou kunnen hebben om je stem lekker te laten gaan pakken we tijdens deze editie aan.

Editie 5 - 7 juni 2022

Stretch je stem

Het stemmechanisme bestaat voor een groot deel uit spieren. Deze spieren moeten dan ook soepel samen kunnen werken om de stem goed te kunnen laten functioneren. Tijdens deze editie gaan we in op het stretchen van de spieren die van belang zijn bij het spreken en zingen.

Deel dit evenement

bottom of page