top of page

za 19 jun

|

Eindhoven

Hypnosessie met Sjef!

Zit jij met stress of stress-gerelateerde klachten of heb je een probleem waar je een inzicht voor wilt? Kom dan nu naar de hypnose-groepssessie van Sjef! Sjef is een partner van MyBodyVox en zal zo nu en dan een verfrissende hypno-sessie geven aan diegene die dat goed kan gebruiken. Ben jij erbij?

Registratie is helaas afgesloten/vol
Andere evenementen bekijken
Hypnosessie met Sjef!
Hypnosessie met Sjef!

Tijd en locatie

19 jun 2021, 09:30 – 13:30

Eindhoven, Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Een Hypnose-groepssessie: 

Wat gaat er gebeuren tijdens deze hypnosessie: Door middel van een diepe ontspanning gaan we samen op reis. Iedereen maakt zijn eigen reis en ik ben je begeleider. Deze reis gaat ervoor zorgen dat jij op een andere manier tegen jou probleem aan gaat kijken waardoor je probleem lichter wordt of zelfs helemaal oplost.

Wat heb je hiervoor nodig? 

Helemaal niets behalve dat jij je open stelt.

Ook zal ik een live demo geven van wat er allemaal mogelijk is door middel van hypnose. Geef bij je aanmelding aan van welk probleem jij eindelijk verlost wilt worden en hoelang jij dit probleem al doet. Wie weet ben jij er na deze paar uur helemaal vanaf!

Hoe lang duurt het en wat kost het?

De sessie duurt 3 uur en bedraagt €29,95.

En wie begeleid de Hypnosessie? 

Dat is Sjef; en hieronder stelt hij zichzelf kort voor.

Mijn naam is Sjef Koopmans. Ik heb de opleiding Hypnotherapie genoten van Master Hypnotherapeut Edwin Selij (bekend van radio en tv en eigenaar van het grootste opleidingsinstituut in Europa voor hypnotherapie) en mag mijzelf nu Master Hypnotherapeut noemen.

De missie van Sjef:

Mijn doel is om mensen hun beste leven te laten leven, vrij van stress. De tool die ik daarvoor gebruik is hypnose.

Deel dit evenement

bottom of page