top of page

za 29 okt

|

Eindhoven

Energetische Facelift Class

Een diepe, diepe rust die over je heen valt Zwaarte die wegvalt Cellen die aanstaan En rimpels die weggaan Energetische Facelift®!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Energetische Facelift Class
Energetische Facelift Class

Tijd en locatie

29 okt 2022, 10:00 – 18:00

Eindhoven, Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven, Nederland

Over het evenement

Energetische Facelift®!

WooHoo, 29 oktober is het zover! Dan host ik, Mariëlle Dortmans een speciale dag, want Birkit Rietveld komt de Energetische Facelift class geven! Hieronder geeft ze wat informatie over de Energetische Facelift:

Een lichaamsbehandeling van Access Consciousness® die:

- je rimpels, wallen, slappe huid straktrekt - gezicht en lichaam verjongt - je celgeheugen herstelt naar zn oorspronkelijke staat - vermoeidheid en ouderdom weghaalt - overtollig gewicht laat verdwijnen - je liefdevoller met jezelf en je lijf laat omgaan - de hormoonhuishouding in balans brengt - gewrichtspijn en niet soepel werkende spieren verzacht - en je levenslustigheid aanzet: zodat je weer lacht

Weet  je dat tekeningetjes van vermoeidheid en ouderdom op ons gezicht en in  ons lijf, eigenlijk opgeslagen oordelen en ervaringen zijn? Facelift®  pakt die oordelen van binnenuit aan. Dus je voelt je lichter van binnen  en het heeft tot gevolg dat ook de buitenkant veranderd! Niet  zomaar een beautyprocesje dus. Ja, het laat je er jonger uitzien. Maar  het heeft ook een diepe, zachte, helende werking op je hele lijf! 

Tijdens deze dag: - ontvang je het energetische facelift proces 2 keer - leer je het geven in 2 keer - ga je naar huis met een certificaat waarmee je ook sessies aan anderen mag geven

Een  dagje wellness voor JOU, en voor je lichaam. Even helemaal niets anders  dan genieten en meer van jezelf en je lijf ontvangen en laten smelten.

Wil je de Facelift toelaten om aan jou en je lichaam bij te laten dragen? Jullie zijn van harte welkom.

€380 voor je eerste keer €190 als je herhaalt

Kinderen zijn ook welkom (€50 voor hun deelname) Stuur Birkit even een privébericht als jouw zoon of dochter met je mee wil.

Jij meldt aan via deze link: www.accessconsciousness.com/birkitrietveld

(Maak een account aan door op 'ticket' te klikken, log daarna in en registreer)

Tot de 29-ste!

Liefs,

Birkit Rietveld & Mariëlle Dortmans

Deel dit evenement

bottom of page