top of page

di 05 sep

|

's-Hertogenbosch

Cursus: Wordt een Access Bars™ Practitioner! Leer energetisch ontladen! Locatie Den Bosch

Access Bars is een energetische ontladingsbehandeling van Access Consciousness. Bars kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Tijdens deze cursus leer je hoe je anderen energetisch kunt laten ontladen en hersencellen weer kunt hervormen.

Helaas is de registratie voor deze cursus afgesloten :-(
Kijk hier voor andere opties
Cursus:  Wordt een Access Bars™ Practitioner! Leer energetisch ontladen!  Locatie Den Bosch
Cursus:  Wordt een Access Bars™ Practitioner! Leer energetisch ontladen!  Locatie Den Bosch

Tijd en locatie

05 sep 2023, 10:00 – 18:00

's-Hertogenbosch, Bruistensingel 500, 5232 AH 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Cursus:  Wordt een Access Bars™ Practitioner! Leer energetisch ontladen!

Toe aan een frisse wind door dat koppie? Of ken je iemand die dit goed kan gebruiken? Jij kan leren hoe je Access Bars toe kan passen om jezelf en anderen meer rust en ruimte in lijf en gedachten te brengen. Access Bars is een energetische ontladingsbehandeling van Access Consciousness.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je belangrijk achtte in elk leven dat je ooit hebt gehad.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen. Tijdens een bars behadeling kun je loslaten wat niet meer werkt voor jou. Dit kun je een beetje vergelijken met het verwijderen van oude bestanden op je pc die de pc alleen maar trager maakte.

Je hersengolven vertragen als je je Bars laat nalopen en je cellen krijgen weer hun originele vorm terug wat maakt dat je meer aanwezig kan zijn in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op de toekomst. Als je je Bars laat nalopen, verander je letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden.

Bars kan dus worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar een leven met meer mogelijkheden. Een bars-behandeling is dan ook geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan. Na het doen van de eendaagse cursus ben je een Bars practitioner en ben je bevoegd om deze behandelingen te geven.

Deze behandeling kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten.

Denk hierbij aan:

- prikkelvermoeidheid - hyperventilatie - angsten en fobieën - stress en piekeren - depressie - psychische klachten - vermoeidheid - slapeloosheid - lichamelijke (pijn) klachten - migraine - hypersensitiviteit - betere concentratie - helderder in het hoofd - beter bij jezelf blijven - betere leerprestaties - immuunsysteem versterkend - verbetert de relatie met jezelf en anderen - een positievere houding ten opzichte van het leven

Praktische info

Tijd: 10:00-17:30 (met uitloopt tot 18:00)

Locatie: De Stadstuin in Den Bosch (Bruistensingel 500)

Lunch: inbegrepen

Investering: € 380,- 

Je ontvangt een certificaat van deelname en bent bevoegd om wereldwijd de behandelingen te geven als Bars Practitioner.

Deel dit evenement

bottom of page