Pitch Perfect Presentatietrainingen

Professional training S2M.jpg

"Een goede pitch begint met jou als authentiek spreker. Maar hoe vertel jij jouw verhaal met overtuiging op een manier die bij jou past?"

Mijn naam is Loek Daemen en ik help je met het ontwikkelen van jouw vaardigheden als presentator.


Met interactieve (theater)oefeningen krijg je inzicht en leer je hoe je een pakkend verhaal opbouwt. Je leert hoe jouw authentieke expressie inzet om jouw boodschap krachtig over te brengen. Je krijgt tips en tricks waarmee je baas wordt op het podium.

Over Loek

Coach/trainer

Een goede presentatie begint met jou als authentieke spreker!

Hoe werk ik: Ik werk opbouwend, out-focust en ben gericht op wat jij nodig hebt om de authentieke spreker in jou te ontwikkelen. In mijn training en coaching kijk ik altijd naar wat jij op dat moment nodig hebt om een stap verder te komen. Ik reik je de kennis, inzichten en oefeningen aan om die stap te maken. Theorie en kennis bieden een basis, maar deelnemers zelf aan de slag laten gaan, laten spelen en proberen en ze persoonlijke feedback geven is voor mij dé weg naar resultaat. Authenticiteit is de sleutel.

Mijn missie:

Mensen in hun kracht laten staan als openbaar spreker. Ieder heeft zijn eigen stem en zijn eigen stijl. Ik geef je vertrouwen in je eigen stem en je eigen verhaal.

Mijn specialisaties: 

Pitching, presentatievaardigheden en public speaking. Storytelling, communicatiestijlen en spaaktechnieken. Mijn specialisatie is jou te laten ontdekken wat de essentie van jouw verhaal is en wat jij kunt doen om jouw authentieke stijl effectief in te zetten om dit verhaal overtuigend over te brengen.

Technieken die ik inzet: 

Mijn training en coaching bestaat altijd uit een mix van theorie en praktische oefeningen. Ik gebruik technieken voor storytelling, essentie-ontwikkeling en communicatie in combinatie met expressieve theateroefeningen, stemtechniek, ademhaling en fysieke oefeningen. Oefeningen die jouw comfortzone verbreden en vertrouwen geven in jezelf als spreker.

Mijn achtergrond: 

In het trainen en coachen van presentatievaardigheden komen jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, business development en theater samen in iets waar ik al mijn passie, energie en creativiteit in kwijt kan.

Naast mijn werk: 

Ik houd van contact met mensen en ik ben nieuwsgierig naar wat hen drijft en gelukkig maakt. Ik sport graag en zal altijd actief blijven op het podium. Als spreker, muzikant, acteur en theatermaker.

 

Marcel de Buck_Loek-8555- LRsq.jpg